06 24 23 11 70 contact@geertjealgeramedia.nl      

Steeds vaker krijg ik het verzoek of ik een vervolg-training Professionele Video’s maken met Smartphone kan geven. Meestal zijn dit mensen die de 1-daagse training Professionele Video’s maken met Smartphone bij mij hebben gevolgd en zich nog verder willen ontwikkelen in het filmen en monteren met de smartphone. Soms zijn er ook mensen die elders een training hebben gevolgd, of tv-journalisten die zichzelf hebben aangeleerd om met hun smartphone te monteren door tutorials te volgen. Voor deze groep geef ik de training Smartphone Video’s maken voor Gevorderden op donderdag 9 mei in Utrecht.

Hoe ziet een trainings-dag eruit? We starten met een korte kennismaking en een samenvatting van de belangrijkste do’s en don’ts van smartphone video. Daarna gaan we elkaars video’s bekijken en evalueren. Wat gaat er goed en wat kan beter? Daarna gaan we in op de nieuwste apps zoals Lumafusion en Clips, en andere creatieve apps op content mee te creëren. We gaan dieper in op online storytelling en viral video. ’s Middags oefenen we met de nieuwste accessoires zoals de Spectacles van Snap, een gimbal en de Insta360One. Ook gaan we in op de do’s en don’ts van Live video. Tot slot behandelen we de nieuwste online trends. Natuurlijk is er ruimte voor individuele vragen.

Wat levert het op? Aan het eind van de dag heb je suggesties gekregen om je video’s nog beter te maken. Je bent op de hoogte van de nieuwste apps en accessoires. Je weet nog beter wat een online video succesvol maakt en hoe een online video verschilt van een tv-reportage of bedrijfsvideo. Je bent op de hoogte van de nieuwste online video trends en gaat met nieuwe inspiratie naar huis om pakkende video’s te maken voor je werkgever/opdrachtgever of je eigen site en sociale media.

Wie kan meedoen? Deze training is geschikt voor iedereen met een nieuwer model smartphone die minimaal 3 video’s heeft gemaakt met zijn/haar mobiel. (zowel het filmen als monteren) De video’s mogen privé-projecten zijn of video’s voor je werk.