Smartphone video’s maken voor gevorderden 31 januari

Steeds vaker krijg ik het verzoek of ik een vervolg-training Professionele Video’s maken met Smartphone kan geven. Meestal zijn dit mensen die de 1-daagse training Professionele Video’s maken met Smartphone bij mij hebben gevolgd en zich nog verder willen ontwikkelen in het filmen en monteren met de smartphone. Soms zijn er ook mensen die elders een training hebben gevolgd, of autodidact slimmerds die zichzelf hebben aangeleerd om met hun smartphone te monteren door tutorials te volgen.

Voor deze groep geef ik de training Smartphone Video’s maken voor Gevorderden. De volgende training is op 31 januari 2023 in Utrecht. Stuur me een mailtje, als je belangstelling hebt of geef je direct op. De volgende "gevorderden" editie is waarschijnlijk in het najaar van 2023.

Gastdocent is journalist en presentator Chantal Quak. Zij kijkt op geheel eigen wijze naar de video's van de deelnemers en praat ons bij over stop-motion video en Lumafusion.

Hoe ziet een trainings-dag eruit? We starten met een korte kennismaking en een samenvatting van de belangrijkste do’s en don’ts van smartphone video. Daarna gaan we elkaars video’s bekijken en evalueren. Wat gaat er goed en wat kan beter? Daarna gaan we in op de nieuwste apps zoals Lumafusion en Clips, en andere creatieve apps op content mee te creëren. We gaan dieper in op online storytelling en viral video. ’s Middags oefenen we met de nieuwste accessoires zoals de Spectacles van Snap, een gimbal en de Insta360One. Ook gaan we in op de do’s en don’ts van Live video. Tot slot behandelen we de nieuwste online trends. Natuurlijk is er ruimte voor individuele vragen.

Wat levert het op? Aan het eind van de dag heb je suggesties gekregen om je video’s nog beter te maken, zowel op het gebied van montage als op het gebied van apps & accessoires. Je weet nog beter wat een online video succesvol maakt en hoe een online video verschilt van een tv-reportage of bedrijfsvideo. Je bent op de hoogte van de nieuwste online video trends en gaat met nieuwe inspiratie naar huis om pakkende video’s te maken voor je werkgever/opdrachtgever of je eigen site en sociale media.

Wie kan meedoen? Deze training is geschikt voor iedereen met een nieuwer model smartphone die minimaal 2 video’s heeft gemaakt met zijn/haar mobiel. (zowel het filmen als monteren) De video’s mogen privé-projecten zijn of video’s voor je werk.

Aankomende data:

dinsdag 31 januari in Utrecht (nog 2 tickets)

najaar 2023 in Utrecht

Deze training is ook incompany mogelijk. KPMG, de Politie en Wageningen Universiteit gingen je al voor. Meer weten? Mail geertje@geertjealgeramedia.nl o.v.v. incompany training gevorderden.

Eerstvolgende training
Volg mij
Prijs
€ 395,00 (excl. btw, per persoon)
Direct aanmelden?

Mail je naam & factuurgegevens
naar contact@geertjealgeramedia.nl
o.v.v. "Gevorderden Training Utrecht"

Meer info?
Mail contact@geertjealgeramedia.nl

Andere diensten

Diensten Professioneel filmen met de smartphone

Zelf professionele video’s maken met de smartphone

Professioneel filmen met de smartphone Professionele video's maken met de mobiele telefoon is snel te leren. Zowel het filmen, monteren en online plaatsen van een video kan allemaal met de telefoon. Ik vind het erg...
Geertje

Spreker voor event of congres

Spreker op (online) event Op zoek naar een sprankelende spreker, een vakvrouw, iemand die het tempo hoog houdt? Boek mij voor je (online) event! Geen saaie bijdrage maar een pakkende presentatie waarin we ook aan...
Header voorpagina

Online videoproducties

Online videoproducties Wil je dat ik een video voor jouw website of sociale media maak? Dat kan natuurlijk. Ik ben gespecialiseerd in iPhone verslaggeving. Dit is laagdrempelig, snel en kosten-efficiënt. In overleg met jou bedenk...