Te gast in Britse podcast, Adobe Rush & spreker op Social Today

Vers van de pers: Be Video Confident is een Britse podcast en op donderdag 26 januari ben ik te gast. De podcast wordt tevens live op LinkedIn uitgezonden. Check de LinkedIn van Jola Piesakowska en de Insta be_video_confident. Live om 14.00 Nederlandse tijd. Leuk je daar te zien!

Te gast in Britse podcast op donderdag 26 januari

Boerentroonrede

Af en toe neem ik nog film-klussen aan, en de Boerentroonreden 2023 kon ik als boerendochter absoluut niet afslaan. Ik mocht de toespraak filmen op Boerderij Ruimzicht in het Gelderse Halle. Een hele dag filmen in de bijzondere heuvelstal van Gerjo en Jara, terwijl we de Boerentroonrede opnamen. De koeien waren natuurlijk erg nieuwsgierig en snuffelden aan de troon en likten ook mijn jas. Ook kreeg ik af en toe een duw van een koe. We hebben veel gelachen! Bekijk de troonrede hier: https://youtu.be/L724APHVRq4

Op de foto Gerjo & Jara en filmcrew Esther en mijzelf. Op mijn Instagram & Facebook staat een behind-the-scenes video gemaakt door Esther. 

Boerentroonrede 2023

Algera’s App Tip: Adobe Premiere Rush 

Zijn er binnen jouw organisatie of team mensen met iPhones en Android-toestellen, en zoek je een goede en betrouwbare montage-app? Overweeg dan Adobe Premiere Rush. Een iets duurdere app, maar een verstandige keuze want erg gebruiksvriendelijk. Vooral interessant als je toch al een Adobe-abonnement hebt, of via het werk toegang hebt tot Adobe. Probeer de eerste drie projecten gratis. De enige app die op iOS, Android maar ook op desktop werkt. Zeer geschikt dus voor grotere teams waarbij een montage door één teamlid gestart worden, waarna iemand anders de video af kan maken. Je kunt de montage desgewenst ook overzetten naar Premiere. De app maakt gebruik van de Adobe Creative Cloud, vandaar het prijskaartje. 

Editen op de smartphone

5 LinkedIn-experts 

LinkedIn is en blijft mijn favoriete platform. Wil jij meer met jouw LinkedIn? Dan zijn dit mijn favoriete mensen om te volgen. 

  • Marjolein Bongers, schreef ook LinkedIn Power (we zitten bij dezelfde uitgever) 
  • Aaltje Vincent, medeauteur van Solliciteren via LinkedIn
  • Van Ina Boer verscheen deze maand: Zo bedenk je de perfecte post op LinkedIn. Ina interviewde mij voor haar boek over video op LinkedIn. 
  • Anoek Schippers, een absolute aanrader is haar VIP-dag 
  • Masja Slootweg, de eerste investering die ik deed voor mijn bedrijf in 2016 was een training bij Masja and the rest is history

In mijn vorige nieuwsbrief gaf ik vijf tips voor Nederlandse en internationale Instagram-experts. Heb je deze namen gemist? Check dan mijn vorige nieuwsbrief

Ik spreek op Social Today van Frankwacthing 

Op donderdag 16 februari spreek ik op de conferentie Social Today van Frankwatching! Onderwerp: 10 video-fouten die je in 2023 niet meer wil maken. Ik geef dus niet mijn talk over video’s maken met je smartphone, maar een compleet nieuw onderwerp. Spannend toch? Social Today is het live event over content, storytelling, advertising & commerce via social media. 

Natuurlijk zal mijn sessie vooral gaan over mobiele video. Want succes wordt niet bepaald door mega-producties met mega-budgetten, maar door krachtige storytelling en de juiste platforms. Optimalisatie voor mobiel is daarbij key.

Korting: Speciale kortingslink voor de lezers van mijn nieuwsbrief. Ik kan €150 korting geven op reguliere tickets. Je betaalt slechts €195 i.p.v. het reguliere tarief van €345. De link is https://fw.nu/1vr5. Ik zal het grootste deel van de dag op het event aanwezig zijn, dus spreek me even aan als je me ziet lopen. Of kom naar mijn sessie “10 video-fouten die je in 2023 niet meer wil maken”. 

Koop een kaartje voor Social Today via de link met 150 euro korting

Februari gekke maand

Vanwege twee verjaardagen, mijn dochter is jarig op de 15e en ik op de 2e, is februari altijd een beetje een rare maand. Ik geef trainingen in Drenthe en online bij de landelijke politie. Daarnaast mag ik een gastles geven voor studenten Huidtherapie aan de Haagse Hogeschool. De studenten ontvangen ook mijn boek “Professionele video’s maken met je smartphone”, zodat ze goede en mooie video’s kunnen gaan maken. Ik ga zelf ook weer nieuwe video’s voor social opnemen, veel zin in. Wil je mijn dagelijks leven als trainer, moeder & ondernemer volgen, dan is Instagram de aangewezen plek: @geertjealgeramedia  

Foto galerij 9